Estades per a infants de 8 a 14 anys
del 30 de juny al 6 de juliol

Cuina ecològica

+ vida saludable

+ adventure

+ english

Combinació perfecte de tres elements clau

Estades de 7 dies

i 6 nits

Acollida i Recollida en dies no laborables per oferir-vos la màxima comoditat. Sense haver de pensar en agafar dies lliures a la feina perquè els pares pugueu gaudir de la Cerdanya en cap de setmana.

Dia de pares a la recollida

Us convidem a dinar en família i a compartir amb els vostres fills i filles el darrer dia d’estada. Gaudiu de les instal·lacions conjuntament amb un aperitiu de cuina eco final.

Un entorn de vida saludable conscient

Un conjunt d’activitats per anar més enllà de la cuina ecològica. Respecte a la natura, connexió amb el medi ambient. Espais de relaxació i calma. Un espai per viure intensament el Pirineu

Obsequis i davantal per als participants

Tots els participants rebran un davantal d’ecoxef per a les seva participació a les activitats i un regal sorpresa com a record de l’estada

 

Estades per infants de

8 a 14 anys

Dates

Del 30 de juny al 6 de juliol

600€

Per setmana

IVA inclòs

Veritas i la ecoxef Mireia Anglada

Des dels Veritas volem aportar el nostre granet de sorra per a transformar el món.

La idea de despertar la consciència ambiental dels participants a través de la cuina amb productes ecològics va molt lligada als principis pels quals hem treballat incansablement des de 2002. És per això que plantegem, de manera entusiasta, aquestes colònies.

Amb més de 15 anys a l’avantguarda de l’alimentació ecològica, Veritas compta amb una credibilitat i compromís més que sòlids.

Productes Veritas

Els participants utilitzaran productes proporcionats íntegrament pels supermercats Veritas i productors locals. Volem acompanyar a tots els nens i nenes en la seva experiència en unes colònies on descobriran noves varietats i productes ecològics, mentre aprenen a cuinar jugant enmig de la natura.

Els infants i joves participants elaboraran menús dissenyats per la ecoxef Mireia Anglada, col·laboradora habitual de Veritas, que supervisarà el projecte. A més a més, estaran acompanyats in situ per personal especialment format en els principis de l’alimentació natural i energètica i per un grup de monitors de lleure i esportius especialment motivats i apassionats per la vida saludable i el medi ambient.

 

Un allotjamenrt que respira natura

i calma

Ens preocupem d’oferir-vos un destí d’acord als principis d’unes estades tan singulars, és per aquest motiu, que hem pensat en L’Alberg Can Ribals, situat en direcció a Lles, a tocar de Martinet de Cerdanya. Té accés directe a l’entorn privilegiat de la Vall del Riu Arànser i les activitats d’estiu que s’hi poden desenvolupar són riques i variades i sempre amb unes espectaculars vistes de la Serra del Cadí.

  • Habitacions De 4-8 persones amb bany propi
  • Espais Comuns i sales per a les activitats indoor
  • Amb tot l’espai exterior a la nostra disposició i vistes privilegiades
  • Dietes equilibrades (per suposat) i atenció especial a al·lèrgies, intoleràncies i altres dietes específiques

Piscina a Martinet de Cerdanya accessible a peu.

Garanties de qualitat

Posem a la vostra disposició una estada amb el segell de qualitat i compromís ambiental de Veritas en termes d’alimentació saludable i sostenibilitat, els menús i supervisió de la xef d’alta cuina Mireia Anglada especialista en cuina eco i el combinem amb l’experiència i solvència contrastada de Club Elements, empresa productora d’activitats a la natura i organitzadora d’activitats de lleure amb més de 20 anys de trajectòria.

Comunicació

Rebreu fotos i vídeos cada dia dels vostres fills i filles amb una nota del seu tutor. Gaudireu amb ells de les seves colònies des de casa amb tota comoditat i tranquil·litat